LED solarna svetilka – snežak

Šifra: 11374A

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


4.81

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naj bo vaš vrt poseben s to LED solarno svetilko. Lahko jo uporabljate kot razsvetljavo poti ali kot dekor na prostem. Takoj, ko se stemni, se svetilka samodejno vklopi, ob sončnem vzhodu pa se samodejno ugasne. Čez dan sončne celice pretvorijo sončno energijo v električno energijo in jo shranijo v baterijo.

Enostavna za montažo brez ožičenja

Lučka se ob mraku samodejno prižge

Stikalo ON / OFF
1 LED

Vir svetlobe: 1 LED
Vir energije: Solar – 1,2 V, 200 mAh
Ni-MH AAA baterija
Material: plastika
Velikost: 6 x 6 x 24 cm

Šifra: 11374A Kategorija:
Teža 0.065 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.