Solarna LED svetilka stenska 40 LED 8W s senzorjem gibanja

Šifra: LXLL77

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


22

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Solarna svetilka je zelo ugoden korak k pridobivanju električne energije na okolju prijazen način. Naprava je zelo enostavna za uporabo. Zelo enostavna namestitev brez kablov.

Načelo delovanja naprave je zelo preprosto. Solarna plošča, ki se nahaja na vrhu svetilke v sončnem dnevu zbira energijo in jo shranjuje v vgrajeno baterijo. Ko sonce zaide, svetilka porabi prej shranjeno energijo za napajanje 40 LED. Vgrajen senzor gibanja zagotavlja, da svetilka sveti le, kadar je to potrebno. Zaradi te funkcionalnosti je naprava zelo varčna, svetilka ne izgublja dragocene energije.

Svetlobni vir: 40 x SMD
Moč: 8 W
Svetilnost: 1000 lm
Detektor gibanja: 120 °, 3-5 m
Občutljivost senzorja: <10 lux
Delovni čas: do 12 ur
Čas polnjenja: cca. 8 ur
Vgrajena baterija: 1200 mAh
Material: ABS
Barva: črna

Šifra: LXLL77 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…