Solarna LED stenska svetilka z daljincem 120 LED 24W 1800lm s senzorjem

Šifra: LXLL116

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


23.42

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Solarna svetilka je cenovno ugodna alternativa tradicionalni razsvetljavi in ​​omogoča pridobivanje električne energije na okolju prijazen način. Naprava je zelo enostavna za uporabo. Namestitev je zelo preprosta, saj ne zahteva kablov za pravilno delovanje!

BREZPLAČNA ENERGIJA
Načelo delovanja naprave je zelo preprosto. Solarna plošča, ki se nahaja na zgornjem delu svetilke v jasnem dnevu zbira sončno energijo in jo shranjuje v vgrajeno baterijo. Ko sonce zaide, svetilka porabi prej shranjeno energijo za napajanje SMD LED diod.

SENZOR GIBANJA IN MRAKA
Vgrajeni senzorji gibanja in mraka zagotavljajo, da se svetilka prižge le, kadar je to potrebno. Kombinacija senzorjev omogoča, da svetilka deluje šele v temi, če je zaznano gibanje. Zaradi te funkcionalnosti je naprava zelo varčna, saj svetilka ne izgublja dragocene energije.

3 SVETLOBNI NAČINI
Svetilka je opremljena s tremi neodvisnimi načini osvetlitve, ki se razlikujejo po jakosti svetlobe. Uporabnik lahko izbere eno od treh stopenj svetlosti, odvisno od potreb in okoljskih razmer.

DALJINEC
Komplet vključuje IR daljinski upravljalnik, zasnovan za daljinsko upravljanje funkcij svetilke. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku uporabniku nikoli ne bo treba poseči po stikalu na ohišju svetilke. Z daljinskim upravljalnikom lahko vklopite ali izklopite svetilko, nastavite enega od treh razpoložljivih načinov delovanja ali uporabite gumb SOS.

ENOSTAVNA ZA UPORABO
Brez vtičev ali napajalnih kablov solarna svetilka podnevi zbira sončno energijo in jo učinkovito uporablja v temi. Dovolj je, da se zvečer prikažete v dosegu senzorja gibanja in pustite, da svetilka naredi ostalo. 

Napajanje: vgrajena Li-Ion baterija
Kapaciteta akumulatorja: 1800 mAh
Število LED: 120 x SMD LED
Moč: 24W
Svetilnost: 1800 lm
Detektor gibanja: 120 °, 3-5 m
Osvetljena površina: 80-100 m2
Število načinov delovanja: 3
Daljinski upravljalni: da
Material: plastika (ABS)
Dimenzije: 240 x 100 x 25 mm (D x Š x V)

Šifra: LXLL116 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…