Solarni LED niz 100 LED 10m IP65 600 mAh s senzorjem svetlobe hladno bela

Šifra: LXLL150Z

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


16.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Božič je poseben čas. Pustite domišljiji prosto pot in naredite ta božič poseben za vas in vaše najdražje. Niz lučk iz micro LED diod je idealen okras za balkone, ograje in strehe, prav tako pa bo popoln božični poudarek na terasi, vrtu ali v izložbi.

⛄ ENERGETSKO UČINKOVITE LED
Diode, uporabljene v tem izdelku, odlikuje nizka poraba energije in sodoben videz. Zaradi svoje energijske učinkovitosti bodo kot nalašč za prihajajoči praznični čas. Svetlobni modul je popolnoma ločen od solarne plošče. Edina povezava med obema elementoma je gibljivi kabel. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko uporabnik zagotovi dostop do sončne svetlobe na neugodnem mestu. Če je načrtovano mesto za girlando v senci, lahko solarni panel namestite na drugo, bolj sončno mesto. Načelo delovanja naprave je zelo preprosto. Solarna plošča v sončnem dnevu zbira energijo in jo shranjuje v vgrajeno baterijo. Ko sonce zaide, svetilka uporablja prej shranjeno energijo za napajanje led verige. Brez vtičev ali napajalnih kablov lahko sončna girlanda čez dan zbira sončno energijo in jo nato učinkovito uporablja po temi. Visokokakovostne diode, uporabljene v tem nizu lučk, bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše uporabnike, ki cenijo praznično vzdušje znotraj ali zunaj objekta.

⛄TEHNIČNI PARAMETRI:
Dolžina: 10m
LED moč: 100 LED, 5W
Svetilnost: 100lm
Barva svetlobe: hladno bela (6500K)
Načini delovanja: 8
Moč: solarni panel
Delovni čas: približno 6-8 ur
Čas polnjenja: približno 8 ur
Stopnja zaščite: IP65

Šifra: LXLL150Z Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.