Higienska postaja za razkuževanje rok iz jekla z dozirnikom 450 ml 110 cm

Šifra: A4677

Dostopnost:

Ni na zalogi


69.54

Ni na zalogi

Zaradi trenutnih razmer, povezanih z grožnjo covid-19, smo kot odziv na potrebe v zvezi z dezinfekcijo rok in osebno zaščito v našo ponudbo dodali posebno stojalo z držalom za razkužilo za roke in osebno zaščitno opremo, ki ga je mogoče enostavno napolniti.

Stojalo je narejeno iz prašno lakiranega jekla in je zasnovano tako, da je trajno in funkcionalno. Hitra in enostavna montaža ter majhnost omogočata njegovo namestitev kjerkoli v vašem podjetju. Komplet univerzalnega dozirnika in ročaja vam bo omogočil, da stojalo enostavno dopolnite z zaščitnimi sredstvi in ​​razkužilom za roke, ki so na voljo na trgu.

Komplet vključuje:

  • stojalo s podstavkom iz pločevine 4.0, dimenzije 250×250, skupna višina 1100 mm,
  • plošča stojala z nosilcem za dozirnik,
  • majhno kljuko za rokavice, 
  • dozirnik za razkužilo, izdelan iz plastike, s prostornino 450 ml (brez tekočine);
  • komplet slovenskih nalepk za lepljenje (na plošči in dozirniku) POZOR: nalepke prejmete ločeno, saj so v tisku
  • blazinice iz klobučevine za preprečevanje poškod tal(zalepljene na spodnji strani stojala).

Za večja naročila lahko izberete katero koli barvo iz palete RAL.

Šifra: A4677 Kategorija:
Teža 3.00 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.