,

Higienska maska 3-slojna – neseterilna – roza – 10 kos

Šifra: PR069E

Dostopnost:

Ni na zalogi


4.64

Ni na zalogi

Simptome, ki jih povzročajo okužbe dihal, lahko označimo kot akutne bolezni dihal ali prehlad. Širjenje teh virusov z osebe na osebo je možno tudi z neposrednim ali posrednim stikom. Bolnikom z dihalnimi simptomi priporočamo, da nosijo obrazno masko, da se izognejo manjši količini okuženih dihalnih kapljic, ki bi vstopile v zrak. Higiena rok in uporaba obraznih mask lahko igrata pomembno vlogo pri preprečevanju širjenja virusov.

3 plasti
Gumijasto pritrjevanje
Zajema tako nos kot tudi usta
Prilagodi se obliki obraza
Lahka in enostavna za nošenje
Ko odstranite in nadenete masko, pridržite samo gumijasti del

Velikost: 174 x 95 mm
Material: 1. plast: 17 gr PP netkan
2. plast: 20 gr papirnatega filtra,> = 90% BFE
3. plast: 25 gr PP superfina, netkana
Barva: roza
Material jermena: Guma

Šifra: PR069E Kategoriji: ,
Teža 0.12 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

10 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.