Bradolife gel za razkuževanje rok – 50 ml

Šifra: 99018

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


3.39

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Dezinfekcijski gel za roke za uporabo brez vode in mila ter brez redčenja  zagotavlja odlično zaščito ne le pred bakterijami, temveč tudi pred glivicami in virusi. Z njegovo uporabo lahko zmanjšate možnosti za razvoj nalezljivih bolezni. Zaradi majhne stekleničke se prilega tudi v žep, tako da ga lahko vzamete kamorkoli s seboj. Idealen je za uporabno na mestih, kjer na ni dostopa do tekoče vode, npr. na javnem prevozu, po stiku z denarjem, po stiku s predmeti v javnih prostorih. Protimikrobni učinki: baktericidni (MRSA), fungicidni, virucidni, tuberkulocidni.

Nerazredčen gel nanesite na na roko (približno 4-5 ml)
Temeljito vtrite 
Čas absorpcije najmanj 30 – 45 sekund
Hranite ločeno od vročine, odprtega ognja in neposredne sončne svetlobe

Količina: 50 ml
Protimikrobni učinek: baktericidno (MRSA)
fungicid
virucidno
tuberkulocidni
Biocidna učinkovina: etanol 72,9% (CAS: 64-17-5)
Barva: prozorna
Vonj: nevtralen

Šifra: 99018 Kategorija:
Teža 0.06 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.