Antibakterijski gel za roke 100ml

Šifra: GEL100

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


1.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Antibakterijski gel za razkuževanje rok 100 ml
Kako uporabljati: Nanesite majhno količino na roke in vtrite.

Gel se zelo enostavno razmaže po koži in je zelo učinkovit. Hitro se vpije, ne da bi pustil lepljivo plast. Po nanosu je koža vidno osvežena, očiščena in negovana. Izdelek izboljša hidratacijo in mehkobo kože.

Previdnostni ukrepi: Izdelka ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino. Izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Zaščitite oči in sluznico.

✅ Rok trajanja do 03.2022.

✅ Antibakterijski higienski gel za roke

✅ DERMATOLOŠKO TESTIRAN

✅ Količina: 100 ml

✅ Takojšen občutek osvežene in čiste kože

✅ vlaži kožo

✅ Pripravek pripravljen za uporabo

✅ zavira rast in širjenje mikroorganizmov

Šifra: GEL100 Kategorija:
Teža 0.11 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.