,

2x ultrazvočni odganjalec glodalcev – 230V / 50Hz

Šifra: 55631B-2

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


37.56

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Elektronsko sredstvo za odstranjevanje glodavcev, ki oddaja ultrazvočne valove, ki lahko učinkovito odganjanjo miši, podgane in večino zlonamernih glodalcev 24 ur na dan. Zahvaljujoč lepi zunanjosti ne moti videza vašega doma. Naprava ne ubije glodalcev, ampak jih drži stran od dosega naprave (približno 150 m²). Naprava je učinkovita 48 ur po namestitvi. Napajanje iz običajne vtičnice 230V, zato ni potrebe po menjavi baterij, ter tako zagotavlja stalno zaščito. Izdelek deluje neslišno, saj deluje na frekvenci, ki jo slišijo samo miši in podgane, človek pa ne. V kolikor po pritisku gumba za test izdelek zaslišite zvok, to pomeni, da deluje.

LED indikator
Siva barva

Vir napajanja: 230V / 50Hz
Frekvenca: 35 – 55 kHz
Poraba: 1 W
Glasnost: 60 – 65 dB
Razpon: cca. 150 m²
Velikost: 110 x 110 x 100 mm
Teža: 211 g

Šifra: 55631B-2 Kategoriji: ,
Teža 0.52 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.