Solarna LED past za insekte

Šifra: 11383

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


9.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Svetilka deluje samodejno: čez dan se baterija napolni, takoj ko pade noč, se svetilka vklopi. Čas delovanja svetilke je odvisen od dolžine časa polnjenja. Dlje kot sončna svetloba osvetljuje solarni panel, daljša je osvetlitev v temi. Izberite mesto za svetilko, kjer je ves dan na voljo sonce. Čas osvetlitve ob sončnem dnevu je do 8 ur. Odporna na vremenske vplive Se lahko obesi Sončno napajanje Vgrajena svetloba privlači žuželke, ki ne morejo ven iz lonca.

Čas osvetlitve ob sončnem dnevu: do 8 ur.
Vir svetlobe: 1 LED
Vir napajanja: vgrajena baterija
Baterija: 2V – 40 mA (vgrajena)
Velikost: 100 x 100 x 125 mm
Teža: 105 g

Šifra: 11383 Kategorija:
Teža 0.144 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.