,

UV LED viseča past za insekte 230V

Šifra: 55620BK

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


19.51

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Viseča ali namizna past za žuželke z veliko površino in svetlostjo. Zahvaljujoč stabilnemu podstavku jo lahko postavimo na mizo, polico, lahko pa jo tudi obesimo do 2-3 metre visoko. Neprijetne žuželke (kot so komarji) in majhne muhe privlači ultravijolična svetloba. Na poti do vira svetlobe letijo na elektrodo.

Z varčno LED osvetlitvijo
Varna uporaba z zaščitno rešetko
Trpežna plastika
Viseča

Vir svetlobe: 16+1 kos LED
Učinkovitost: 2 W
Tip priključka: EURO omrežje (230 V, 50/60 Hz, 5A)
Neto napetost: kb. 600 V
Dolžina kabla: ~80 cm
Velikost: 305 x 270 x 70 mm
Zaščita: IP20
Teža: ~513 g
Barva: črna

Šifra: 55620BK Kategoriji: ,
Teža 0.55 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.