Kompaktni vakuum za žuželke – z baterijo za ponovno polnjenje

Šifra: 55669

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


28.32

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

To inovativno orodje za odganjanje žuželk vam bo pomagalo pri premagovanju fobij, ki jih povzročajo žuželke, saj jih odslej ni več treba prijeti z roko ali jih udariti. V cevi naprave se ustvari sesalni učinek, ki sesa komarje, pajke, ose ali celo hrošče! Izdelek na humani način zajame različne žuželke, ki jih lahko kasneje izpustimo.

Vgrajena LED lučka
Napajanje baterije
Okolju prijazno
Brez pregrevanja
Enostaven za uporabo
Skupna velikost: 445 × 49 × 40 mm
Učinkovitost: 15 W
Vhodna napetost: 3,7 – 5 V
Amperaža: 3 A
Baterija: 18650 – 1200 mAh
Čas polnjenja: 1 uro
Delovni čas: 3 ure
Število LED: 1 kos
Barva LED: Coldwhite
Tip priključka: MicroUSB
Dolžina kabla: 75 cm
Barva kabla: Črna
Teža: 188 g

Šifra: 55669 Kategorija:
Teža 0.29 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.