Samolepilni komarnik za okno z odprtino z zadrgo za zalivanje rož – 130 x 150 cm – črna

Šifra: 11611BK

Dostopnost:

Ni na zalogi


4.83

Ni na zalogi

Inovativen izdelek na trgu proti komarjem, sedaj se vam ni treba več odpovedati rastlinam, če imate na oknu ali balkonu nameščene mreže proti komarjem! Zadrga, integrirana v mrežo proti komarjem, vam omogoča, da lahko cvetje v koritih in v cvetličnem loncu zalivate skozi narejeno odprtino, vendar vaš dom ostane zaščiten pred komarji in žuželkami.

Žuželke učinkovito držite stran od svojega doma
Vgrajena zadrga za zalivanje rastlin
Velcro pritrditev za takojšnjo odstranitev / pritrditev
Enostavna za čiščenje
Pralna na 30 stopinj
Odporna na UV žarke

Skupna velikost: 130 x 150 cm
Dolžina zadrge: 35 cm
Barva: črna

Šifra: 11611BK Kategorija:
Teža 0.09 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.