,

Akumulatorska kamp LED svetilka + UV repelent proti komarjem 3xAAA ali akumulator

Šifra: LXLL90

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


25.19

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kompaktna večnamenska naprava, ki deluje kot prenosna baterijska svetilka in uničevalec insektov.

LED tehnologija

Svetlobni vir, uporabljen v svetilki, je izdelan v sodobni in energijsko varčni LED tehnologiji. 5W COB LED oddaja močan snop svetlobe z nevtralno belo barvo in s svetlobnim tokom do 600 lumnov. Uporaba tehnologij z energetsko varčnimi lastnostmi v kombinaciji z napajanjem polnilnih celic omogoča večurno neprekinjeno delovanje brez potrebe po ponovnem polnjenju.

Viseča LED svetilka je dodatno opremljena z insekticidno UV žarnico. Po obešanju bo učinkovito osvetlila prostor, hkrati pa odpravila okoliški mrčes. UV-svetloba, ki jo oddaja insekticidna svetilka, privablja komarje, ki jih ob vstopu v past uniči električni udar z majhno močjo. Ta metoda je popolnoma varna za ljudi, ne oddaja neprijetnih vonjav in ne uporablja kemikalij.

3 načini osvetlitve

Vgrajena LED lučka omogoča uporabniku 3 načine osvetlitve: 100%, 50% in alarmni način. Možnost prilagajanja omogoča uporabniku, da prilagodi svetilnost svojim potrebam, ter tako  varčuje z baterijo, ko ni potrebna polna moč osvetlitve. Način alarma izvajajo vgrajene rdeče LED diode, ki hitro utripajo. V tem načinu se svetilka lahko uporablja kot signalna naprava ali opozorilna luč.

Svetilko napaja ena baterija 18650, ki je priložena v kompletu. Možno jo je polniti, ne da bi jo odstranili iz svetilke, preko vgrajenega microUSB priključka. To pomeni povečano udobje uporabe, ki ga poznamo pri napravah z vgrajeno baterijo, hkrati pa ohranjamo možnost zamenjave. Priložen adapter omogoča zamenjavo baterije s tremi AAA (R03) baterijami. Popolna rešitev v situacijah, ko imamo pri roki le baterije za enkratno uporabo.

Napajalna napetost: 3,7 – 4,5 V

Napajanje:
1 x 18650 baterija (priložena)
ali
3 x AAA (niso vključene)
Moč: COB: 5W, UV LED: 1W
Vir svetlobe: COB, UV LED
Število diod: 1 x COB, 1 x UV LED
Življenska doba svetlobnega vira: do 10000 ur
Načini osvetlitve: 100% svetlost, 50% svetlost, Hitro utripajoče rdeče LED
Barva svetlobe: nevtralno bela, rdeča
Svetilnost: 600 lm
Insekticidna svetilka: da
Domet svetilke COB: do 50m
Območje delovanje svetilke proti insektom: do 80 m2
Material: Plastika (ABS)
Barva: zeleno-siva
Teža: 190 g
Dimenzije: 135 x 80 x 80 mm

Vključeno:
1 x LTC lučka za uničevanje insektov
1 x Micro USB kabel za polnjenje
1 x adapter za AAA baterije
1 x 18650 baterija

Šifra: LXLL90 Kategoriji: ,
Teža 0.19 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.