Odganjalnik ptic in golobov – 20 konic, 2 podstavka – 250 x 22 x 110 mm

Šifra: 11530

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


8.83

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ščipčasti odbojniki za ptice špic so humani izdelek, ki odvrača ptice in leteče živali. Ta ptičji repelent je odličen izdelek, ki preprečuje, da bi golobi in večje ptice pristale na mestih, ki jih ne želite, na primer: zelenjavni vrt, okenska polica, žleb, ograja itd … Prosojna polikarbonatna podlaga je odlična, da lahko uporabljate več izdelkov zaporedno. Zaradi postopne namestitve ga lahko namestite na različne površine pod različnimi koti in krivuljami.

Polikarbonatna osnova, odporna proti UV svetlobi
Enostavna namestitev
4 pritrdilne luknje na enoto
2 osnovni enoti / paket
20 konic / pakiranje

Velikost osnove: 250 x 22 mm
Dolžina konice: 110 mm
Število konic: 20 konic
Število podstavkov: 2
Teža: 77 g

Šifra: 11530 Kategorija:
Teža 0.128 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.