,

3x6m mreža za zaščito žlebov pred listjem

Šifra: 57090-3

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


28

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zaščitite žlebove pred zamašitvijo z listjem. Z uporabo zaščitne mreže lahko preprečite škodljive učinke zamašenih žlebov, ki v primeru močnega dežja ne prepuščajo deževnice, ki nato teče po fasadi in jo poškoduje.  Zagotovite pravočasno zaščito vaših žlebov. Brez zathtevnega, umazanega, nevarnega in dragega dela. Ovir ni več – deževnica lahko prosto teče, v primeru dežja pa ne bo slapa. Stoječe vode, insekti, škodljivci se ne morejo nabirati v žebovih. Ni presežne vode, ki bi lahko poškodovala fasado. Mreža je nevidna od spodaj.

Dimenzije: 15 cm x 6 m (3 kompleti)
Komplet vsebuje:
– 15 pritrdilnih kljuk
– mrežo, ki jo je mogoče razrezati na velikost

Šifra: 57090-3 Kategoriji: ,
Teža 0.96 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…