Stoječi ventilator s tremi stopnjami Ø38 cm – bel

Šifra: BW2008WH

Dostopnost:

Ni na zalogi


39.83

Ni na zalogi

Ventilator je najbolj priljubljeno sredstvo za zaščito pred poletno vročino ter za ljudi, ki so občutljivi na klimatsko napravo. Idealna izbira za domove in pisarne.

3 stopnje hitrosti
Stabilna, navzkrižna zasnova
Kovinski okvir

Oskrba z energijo: 220 – 240 V, 50 – 60 Hz / 2,5 A
Učinkovitost: 45 W
Premer ventilatorja: Ø 38 cm
Vrtljivo: vodoravno: 70 °
Navpično: 60 °
Višina: 110 – 125 cm
Barva: bela
Dolžina kabla: 135 cm

Šifra: BW2008WH Kategorija:
Teža 2.748 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.