Ultrazvočni odganjalec miši in podgan do 30 m² za v vtičnico 230V

Šifra: 55659

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


8.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Elektronski odganjalec miši in podgan, ki oddaja ultrazvočne valove, lahko učinkovito odžene miši, podgane in druge neprijetne škodljivce 24 ur na dan. Zahvaljujoč preprosto oblikovani zunanjosti, ne vpliva na dekoracijo vašega doma. Naprava ne uniči škodljivcev, ampak jih zadrži stran od naprave. Naprava doseže pravo učinkovitost po 48 urah namestitve. Napravo lahko priključite na običajno 230V vtičnico, tako da vam ni treba zamenjevati baterij. 

Vgrajen LED indikator. 

Napajanje: 127 V – 220 V / 60 Hz
Frekvenca: 20 – 40 kHz
Poraba: 1,3 W
Območje: 25 – 30 m²
Razred zaščite: II (za notranjo uporabo) 

Barva: zelena ali bela (barva bo poslana naključno)

Šifra: 55659 Kategorija:
Teža 0.087 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.