Ultrazvočni in eletkromagnetni odganjalec kun, miši in podgan do 100m2 z ionizatorjem zraka AC-230V z nastavljivo frekvenco

Šifra: LXOG11

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


52.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Odganja: ✅ KUNE ✅ PODGANE ✅ MIŠI ✅ KOMARJE ✅ PAJKE ✅ MOLJE ✅ MUHE ✅ DRUGE LETEČE ŽUŽELKE

Odganjalec je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar ga odlikuje dolga življenjska doba, vzdržljivost in učinkovitost pri odvračanju. Naprava je izjemno enostavna za uporabo, le priključite jo na vir napajanja, pritisnite gumb in že je pripravljena. Naprava je bila zasnovana za odganjanje mrčesa in glodalcev. Uspešno bo prestrašila tudi kune, miši, podgane, ščurke, pajke, molje in komarje. Glodalci so po naravi zelo uničujoči, zato bodo brez nadzora povzročili uničenje tako na vrtovih kot v hiši.

Naprava uporablja najnovejše inteligentne čipe, kar zagotavlja njeno učinkovitost tudi v najtežjih pogojih brez strahu za zdravje ljudi, saj jenaprava popolnoma neškodljiva za ljudi. Zvočni valovi odganjalca so samo neprijetni za živčni sistem in možgane glodavcev, kateri jih ne prenesejo, zato bodo hitro zapustili vaš dom.

Najbolj učinkovit na trgu!
Da bi bil čim bolj učinkovit, odganjalec uporablja tako elektromagnetne kot ultrazvočne valove v štirih različnih frekvencah. Uporaba številnih metod strašenja v eni napravi poveča njeno vsestranskost in vam omogoča, da hkrati prestrašite majhne žuželke in velike glodalce.

Dodatna funkcija naprave je vgrajen modul za čiščenje zraka. Naprava ima funkcijo generiranja anionov, kar vam bo omogočilo povečanje kakovosti zraka v prostoru. Z odganjalcem bo vaš dom očiščen škodljivcev, hkrati pa boste lahko dihali svež zrak.

Delovanje znotraj 100M / 360°
Odganjalec je opremljen s sodobnimi oddajniki valov, po enega na vsaki strani. Zaradi tega je naprava popolna, natančna in učinkovito odvrača glodalce pod kotom 360° v radiju 100 kvadratnih metrov.

Zakaj ta odganjalec?
✅ učinkovito odganja vse glodalce
✅ varen za človeka
✅ čisti zrak, funkcija ionizacije
✅ LED nadzorna plošča
✅ 3 zvočniki, 360° delovanje
✅ varno za hišne živali (pse, mačke)
✅ tehnološko napreden čip
✅ dolg napajalni kabel
✅ najbolj učinkovito območje delovanja do 100 m2

Naprava bo popolna v vseh pogojih, potrebujete le dostop do električnega omrežja in v kratkem času se boste znebili nadležnih glodavcev, ki lahko povzročijo veliko škode, vendar naprava potrebuje do 2 tedna, da glodalci zapustijo prostor. Odganjalec za odvračanje uporablja ultrazvočne in elektromagnetne valove. Frekvenca ultrazvočnih valov presega človeško slišno območje.

Naprava učinkovito odganja živali, ki reagirajo na ultrazvočno frekvenco, popolnoma brez vznemirjanja ljudi in psov. Neprekinjen ultrazvok je za glodalce izjemno moteč, saj jih prisili, da se oddaljijo od vira zvoka. Uporaba ultrazvoka ne škoduje zdravju živali in ljudi, hkrati pa je zelo učinkovita.

Odganjalec je izjemno enostaven za uporabo, le priključite ga v vtičnico. Po priključitvi naprave s kablom, ki je priložen kompletu, bo le-ta začela delovati samodejno.

Vgrajena LED osvetlitev z različnimi barvami prikazuje trenutni način delovanja naprave. Gumb na vrhu naprave je odgovoren za aktiviranje funkcije generiranja anionov.

 

Tehnični parametri:
Napajanje: AC 210 – 230 V / 50 Hz
Napetost anionskega generatorja: DC 3000V
Poraba energije: <20W
Izhodna moč: 5W
Območje delovanja: do 100 m2
Material: plastika
Dolžina napajalnega kabla: 1,5 m
Barva: črna in srebrna
Dimenzije: 130 x 80 mm
FREKVENCA PROIZVEDENIH VALOV:
Elektromagnetno valovanje: 0,8 – 8 Hz
Ultrazvočni valovi: 34KHz
Ultrazvočni valovi: 28 – 45 KHz
Ultrazvočni valovi: 55 – 110 KHz
Ultrazvočni valovi: 20 -55 KHz

Šifra: LXOG11 Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.