Samolepilni tesnilni trak za vrata / okna – profil “I” – 6 m, bel 10 mm

Šifra: 11595WH

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


2.92

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Sposobnost vrat in oken za tesnenje se s časom zmanjša, kar še posebej velja za lesena vrata in okna. Te vrzeli pozimi omogočajo odvajanje vročega zraka, kar zmanjša učinkovitost ogrevanja naše nepremičnine in s tem poveča stroške. Medtem ko se v poletni vročini prostori segrejejo hitreje.

S pomočjo tega tesnilnega gumijastega traku lahko enostavno obnovite sposobnost tesnjenja vrat in oken. Samolepilni, enostavni za uporabo, se lahko brez strokovnega znanja namestijo na vrata in okna. Izdelan iz kakovostnega materiala, se lahko dolgo časa upira vremenskim razmeram.

Vremensko odporen (UV, toplotno odporen)
Kakovostni gumijasti trak
Samolepilni
Enostaven za namestitev
Bela barva

Profil: ravni
Širina: 10 mm
Debelina: 5 mm
Dolžina: 3 x 2 m
Sposobnost tesnjenja: 8 – 10 mm
Barva: bela
Material: PU
Teža: 35 g
Toplotno odporen: -50 ° C – + 60 ° C
Povprečna življenjska doba: 1 – 2 leti

Šifra: 11595WH Kategorija:
Teža 0.022 kg
BAR koda

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.