,

USB WiFi termometer / higrometer TUYA Google Home, Siri z LCD zaslonom

Šifra: LXM215

Zaloga:

Ni na zalogi


36.23

Ni na zalogi

WIFI senzor temperature in vlage z digitalnim zaslonom je napredna naprava, ki vam omogoča natančno merjenje temperature in vlažnosti v vašem okolju. Ta senzor, opremljen z digitalnim zaslonom, ponuja preprosto in intuitivno upravljanje, ki vam omogoča hitro branje trenutnih vrednosti.

Zahvaljujoč tej napravi lahko spremljate temperaturo od kjerkoli z uporabo aplikacije na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku!

🌡SPREMLJANJE TEMPERATURE V REALNEM ČASU

Senzor natančno meri temperaturo in zagotavlja natančne informacije o pogojih v vašem prostoru.

Senzor vas bo obvestil, ko se bo temperatura vsaj malo spremenila, in poslal odčitke temperature v mobilno aplikacijo. Na ta način lahko preverite trenutno temperaturo, prejemate obvestila o morebitnih spremembah temperature in analizirate zgodovinske podatke.

Primer uporabe:

Nadzor notranje temperature: temperaturni senzor WiFi se lahko uporablja za spremljanje temperature v različnih prostorih. Lahko ga postavite v spalnico, dnevno sobo, pisarno ali klet, da nadzirate temperaturo in se prepričate, da ustreza vašim potrebam.

Nadzor klimatske naprave in ogrevanja: temperaturni senzor je mogoče integrirati v klimatski ali ogrevalni sistem vašega doma ali pisarne. Zahvaljujoč temu lahko na daljavo spremljate in nadzorujete temperaturo v različnih prostorih s pametnim telefonom ali drugimi napravami, povezanimi z omrežjem WiFi.

Opozorilo o spremembi temperature: senzor lahko pošlje obvestila vašemu pametnemu telefonu ali drugim napravam, ko temperatura preseže prednastavljene ravni  ali če imate posebne temperaturne zahteve, na primer za shranjevanje hrane ali zdravil.

Integracija z drugimi pametnimi napravami: Naš senzor je mogoče integrirati z drugimi pametnimi napravami v vašem domu, kot so pametne sijalke, vtičnice ali termostati. To vam omogoča ustvarjanje celovitih rešitev za avtomatizacijo doma, ki se odzivajo na temperaturne spremembe.

💧 NADZOR STANJA VLAGE

Vgrajeni higrometer se lahko uporablja v domovih, pisarnah, skladiščih, šolah, bolnišnicah in drugih krajih, kjer je pomemben nadzor vlažnosti.

Primeri uporabe:

Spremljanje vlažnosti v vašem domu ali pisarni: senzor vam lahko pomaga vzdrževati pravo raven vlažnosti v zaprtih prostorih, kar lahko koristi zdravju in udobju vaših stanovalcev ali zaposlenih.

Spremljanje vlažnosti v kleti ali na podstrešju: Vlažno okolje lahko povzroči rast plesni in gliv. Senzor lahko uporabnike opozori na visoko raven vlage, kar omogoča preventivno ukrepanje.

Kmetijske aplikacije: Senzor je mogoče uporabiti v rastlinjakih za spremljanje vlage v tleh ali zraku za optimizacijo namakanja in preprečevanje suše ali prekomernega zalivanja.

Spremljanje laboratorijskih pogojev: V laboratorijih, kjer so pomembni posebni pogoji vlažnosti, lahko senzorj zagotavlja stalen nadzor in beleži podatke za raziskave ali namene nadzora kakovosti.

📱DIGITALNI ZASLON

Integrirani digitalni zaslon jasno prikazuje odčitke temperature in vlažnosti, kar vam omogoča enostavno sledenje spremembam.

Zahvaljujoč WiFi povezavi se datum in ura samodejno umerita. Ni vam treba skrbeti, da ura kaže napačen čas!

🥱 PREPROST ZAČETEK

Senzor je izjemno enostaven za namestitev in ne zahteva zapletenih konfiguracijskih postopkov. Za nastavitev se morate povezati s senzorjem prek mobilne aplikacije TUYA ali spletnega mesta, vzpostaviti povezavo Wi-Fi in prilagoditi nastavitve obveščanja in alarma glede temperature.

📡WIFI POVEZAVA

Zahvaljujoč funkciji WIFI lahko senzor prenese posnete podatke na vaš telefon preko namenske aplikacije, ki vam omogoča spremljanje razmer v realnem času od koder koli. Temperaturo in vlažnost lahko preverite stran od senzorja.

OPOMBA: Senzor deluje samo v omrežju 2,4 GHz

🔌 NAPAJALNI KABEL

Senzor potrebuje DC 5V kabelsko napajanje, ki zagotavlja nemoteno delovanje in odpravlja potrebo po pogosti menjavi baterij.

Za napajanje lahko uporabite celo polnilnik telefona.

👉SPREMLJAJTE PARAMETRE IN SE TAKOJ ODZIVAJTE

Ne glede na to, kje na svetu ste, če imate dostop do interneta, ste lahko na tekočem s parametri temperature in vlažnosti.

Ustvarite pametni dom, zahvaljujoč kateremu lahko klimatsko napravo zaženete na daljavo, če je temperatura previsoka, oz vlažilec zraka, če vlažnost pade pod normalno.

✅USTVARJANJE SCENARIJEV

Aplikacija Smart Life vam omogoča ustvarjanje lastnih scenarijev glede na temperaturo ali vlažnost, ki nas zanima.

Če je temperatura prenizka, vključite ogrevanje, če je vlaga prenizka, vključite vlažilec zraka in uživajte v idealnih pogojih.

*vse naprave morajo biti seznanjene v aplikaciji

OPIS NAPRAVE:

  1. Indikator temperature
  2. Dan v tednu
  3. Indikator moči WiFi signala
  4. Indikator vlažnosti
  5. Čas
  6. Datum
  7. LED
  8. Vrata mikro-USB
  9. Gumb za ponastavitev

Naprava je zelo majhna in priročna. Ima praktično stojalo, zahvaljujoč kateremu lahko senzor postavite kjerkoli.

Kompaktna velikost vam bo omogočila, da napravo vzamete kamor koli in na potovanje.

V kompletu je USB kabel, ki vam omogoča priključitev senzorja na polnilnik telefona, prenosni računalnik, TV ali drugo USB napravo!!

Tehnične spedifikacije:

Napajanje: DC 5V/1A
LED indikator: da, modra LED
WiFi pas: 2,4 GHz
Standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n
Območje merjenja temperature: 0 – 60 stopinj C
Natančnost merjenja temperature: +/- 1 °C
Območje merjenja vlažnosti: 0-99%
Natančnost merjenja vlažnosti: +/- 5% RH
Srebrne barve
Dimenzije embalaže: 120 x 80 x 22 mm
Dimenzije naprave: 65 x 65 x 17 mm
Neto teža: 50 g
Bruto teža: 90g
USB kabel: vključen
Polnilec ni priložen.

Šifra: LXM215 Kategoriji: ,
Teža 0.09 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.