,

Kuhinjski termometer z ločeno sondo LCD -20 do 300 °C

Šifra: FTM501

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


38.54

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Tip: Termometer za hrano
Območje merjenja temperature: -20 °C do 300 °C
Napajanje: 2 x AAA baterije (LR03), nista priloženi
Teža: 90g
Dodatne informacije: Magnet za hladilnik za enostavno shranjevanje, izbor 8 vrst mesa, temperaturna sonda z 1 m kabla, zaslon na dotik, izbira 5 stopenj zapečenosti

Termometer Blaupunkt meri temperaturo hrane v območju od -20 °C do 300 °C in je neprecenljiv pripomoček v vsaki kuhinji. Sedaj lahko izboljšate svoje tehnike pečenja in dimljenja tako, da izberete eno od osmih vrst mesa in izberete stopnjo zapečenosti. Naprava vas bo obvestila, ko je jed pripravljena. Bi radi rare, medium ali very rare zrezek? Priprava še nikoli ni bila tako enostavna.

Termometer ima sondo dolžine 16,5 cm in premera 2,5 mm, ki je nameščena na 1 m kabla. Zahvaljujoč temu lahko varno merite temperaturo. Preprosto berljiv zaslon na dotik omogoča odčitavanje temperature in enostavno upravljanje naprave. Zahvaljujoč vgrajenemu magnetu lahko termometer pritrdite na hladilnik.

Šifra: FTM501 Kategoriji: ,
Teža 0.06 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.