Sef za ključe na kodo kovinski

Šifra: 00012543

Dostopnost:

Ni na zalogi


25.95

Ni na zalogi

Šifrirana omarica za ključe je privlačnega videza in odličen način, da zaščitite ključe doma ali v službi ter jih vedno hranite na istem mestu, brez nevarnosti, da izginejo.
Sef ima štirimestno kodo, ki preprečuje nepooblaščen dostop do  vsebine omarice. Kombinacij šifer ni tako enostavno razbiti, poleg tega jih lahko prosto spreminjate, kar bo koristno, ko se kdo nauči kodo ali jo želimo spremeniti zaradi varnosti ali boljše zapomnitve.
Kodirana omarica za ključe je izdelana iz jekla, zaradi česar je trpežna in odporna na mehanske poškodbe, zato vsiljivec ne bo prišel do njene vsebine na silo.
Izdelek lahko uporabljamo tudi kot kodirano omarico za druge vrste majhnih predmetov, za katere ne želimo, da pridejo v napačne roke.

Material: jeklo
Koda: 4 številke
Možnost spremembe kode: da
Mere: 12/4 / 9cm
Teža: 0,45 kg

Barva: siva ali črna (barva bo poslana glede na trenutno zalogo)

Šifra: 00012543 Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.