Sef v obliki knjige 0,86l

Šifra: 06426672

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.50

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Sef v obliki knjige je videti popolnoma realistično na knjižni polici. Vanj položite svoje dragocenosti, postavite jih na knjižno omaro in nihče ne bo niti pomislil, da skriva dragocenosti. Prostornina 0,86 l (16,8 × 10,7 × 4,8 cm) zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje potnih listov, denarja, nakita in drugih predmetov, katere želite varno hraniti izven dosega in pogleda drugih. Izdelana je iz jekla, zato je nihče ne more odpreti brez ključa (rezervni ključ je priložen v paketu).

Lastnosti:

– Hranite svoje dragocenosti izven dosega in pogleda drugih
– Realistična zasnova
– Notranje mere – 16,8 x 10,7 x 4,8 cm (0,86 l)
– Notranjost iz hladno valjanega jekla 0,8 mm
– Barva: modra / srebrna
– Material: ABS / jeklo
– Vključeni ključi: 2
– Globina (znotraj): 48 mm
– Globina (zunanj): 55 mm
– Dolžina (zunanj): 180 mm
– Širina (znotraj): 10,7 mm
– Dolžina (znotraj): 16,8 mm
– Notranja prostornina: 0,86 l
– Širina (zunaj): 115 mm

Šifra: 06426672 Kategorija:
Teža 0.30 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.