Jekleni sef na kodo – srednji – 310 x 200 x 200 mm

Šifra: 55581

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Varno shranite dragocene predmete, nakit, denar, potni list, itd. v  tem kompaktnem in močnem sefu. Varnost vaših predmetov je zaščitena s kodo PIN ali ključem. Varnostna koda je lahko 3- do 8-mestno zaporedje v popolnoma edinstveni kombinaciji številk. Če pozabite PIN kodo, lahko sef odprete tudi z glavnim ključem. Lastnosti izdelka: – možnost pridtrditve na steno, – 90 ° odpiranje vrat s tečaji na desni strani, – enosmerna zapora s 16 mm jeklenimi palicami, – digitalna ključavnica s 3-8-mestno kodo PIN, – po treh neuspešnih vnosih PIN kode, se ključavnica zablokira za 5 minut, – ključ.

Fiksiranje: 4 luknje za pritrditev (2 na hrbtu, 2 na dnu), 2 vijaka + 2 kovinska nosilca (vključeni)

Pozor! Nikoli ne dajte ključev v sef!

Notranjost: Tekstil na dnu

Vir energije: 4 x AA (vključeno)
Zunanja velikost: 310 x 200 x 200 mm
Velikost notranjosti: 308 x 190 x 150 mm
Debelina jeklene stene: 1 mm
Debelina vrat: 45 mm, s 3 mm jekleno prevleko
Teža: ~ 4,7 kg
Pritrdljivost: 4 luknje za pritrditev (2 na zadnji strani, 2 na spodnji strani),
2 vijaka + 2 kovinska moznika (priložena)

Šifra: 55581 Kategorija:
Teža 4.521 kg
BAR koda

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.