Zaščita pred direktnim pihanjem za klimatske naprave 57-105 cm

Šifra: BW4007

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


16.90

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Če ste tudi vi občutljivi na klimatske naprave in hladen zrak, vam bo ta izdelek pomagal, da se boste počutili bolj udobno. Usmerjevalnik zraka lahko enostavno pritrdite na stransko steno klimatske naprave, kar pomaga razpršiti hladen zrak, tako da hladen zrak ne piha neposredno.

Enostaven za namestitev
Združljiv z večino klimatskih naprav
Nastavljiva pregradna plošča

Min. širina: 57 cm
Maks. širina: 105 cm
Višina: 18 cm
Material: plastika
Barva: bela
Teža: ~477 g

Šifra: BW4007 Kategorija:
Teža 0.48 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.