Stojalo za oblačila 175cm 12 kljuk črno

Šifra: M05341

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Stojalo za oblačila s kar 12 kavlji omogoča obešanje večje količine oblačil, pokrival ali dežnikov. Plastične prevleke ščitijo oblačila pred poškodbami in ščitijo površino, na katero je obešalnik nameščen. Obešalnik ima kaveljčke, ki se nahajajo na 3 nivojih in omogočajo namestitev različnih vrst oblačil, pokrival ali dežnikov. Zelo uporabni nivoji, ko so gostje na obisku, saj lahko na najnižjem nivoju visijo manjši predmeti. Obešalnik za oblačila modernega dizajna je izdelan iz visokokakovostnega materiala, zaradi česar ima trdno strukturo, ki zagotavlja njegovo stabilnost. Zahvaljujoč temu se ne bo prevrnil niti v primeru večje količine oblačil in drugih stvari, ki bodo na njej.
Stojalo odlikuje tudi enostavna montaža. potrebno je le namestiti posamezne kljuke na prava mesta in jih priviti z vijaki, ki so v kompletu.

Barva: črna
Dimenzije: (dolžina/širina/višina): 42/42/175cm
Višina kljuke (nizka/srednja/visoka): 93,5/133,5/175 cm
Teža obešalnika: 1,5 kg

Šifra: M05341 Kategorija:
Teža 1.70 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.