Stojalo za oblačila 175cm 12 kljuk belo

Šifra: 00005342

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


20

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kam s številnimi plašči, jaknjami in kapami, še posebej, ko ko so na obisku gosti. Tudi v vsakdanjem življenju se možnosti obešanja oblačil hitro izčrpajo. Z našim praktičnim in hkrati tankim kovinskim stojalom za oblačila to več ne bo vprašanje. Skupaj ima 12 kavljev na 3 različnih nivojih. Posebne plastične prevleke na koncih kavljev zagotavljajo, da se vaša oblačila ne poškodujejo. Izdelek je pripravljen za uporabo, le kavlje je potrebno pritrditi skupaj s priloženimi vijaki na predvidenih mestih. Posebna kotna oblika omogoča tudi obešanje suknjičev ali puloverjev brez zanke. Gladka površina materialov omogoča enostavno čiščenje in preprečuje “vlečenje vrvic” pri visokokakovostnih oblačilih. S svojo elegantno in elegantno obliko ter brezčasnim dizajnom se izdelek zelo dobro prilega hodniku vašega doma. Svoj namen pa izpolnjuje tudi v konferenčnih sobah ali pisarnah z minimalnimi prostorskimi zahtevami.

Specifikacije:
Material: jeklo
Barva: bela
Dimenzije (širina/višina): 42/175 cm
Višina kavljev (nizka / srednja / visoka): 93,5 / 133,5 / 175 cm
Število kavljev: 12/8 kratki, 4 dolgi /
Teža obešalnika: 1,5 kg

Šifra: 00005342 Kategorija:
Teža 1.70 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.