LED povečevalno steklo s 3x povečavo 3x1W 2xAA

Šifra: LXLL88

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


16.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Visokokakovostna ročna lupa LTC z vgrajeno osvetlitvijo. Odličen pripomoček za branje ali natančno delo. Trikratna povečava steklene leče omogoča natančno opazovanje želenega predmeta. Orodje je v roki dobro uravnoteženo in lahkotno, plastika z gumo pa ima protizdrsne lastnosti ter uporabniku omogoča udobnejši oprijem. Običajno je za natančno delo potrebno povečevalno steklo in zunanji močni vir svetlobe. LTC lupa je inovativen izdelek, saj združuje funkcionalnost lupe in dodatno osvetlitev. Tri svetleče diode COB LED, ki se nahajajo na obodu leče, svetijo z nevtralno svetlobo, ki zanesljivo osvetli opazovani objekt.

 

LED moč: 3 x 1W
Svetlobni tok: 100 lm
Življenjska doba LED: 50000h
Napajanje: 2 x AA bateriji (nista priloženi)
Barva: črna
Material: plastika, steklo
Premer leče: 85 mm

Šifra: LXLL88 Kategorija:
Teža 0.17 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.