Set za premikanje pohištva max. 150 kg 5 delni

Šifra: 56169

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


22.30

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

S tem kompletom lahko enostavno in hitro premikate pohištvo ali dvigate težka bremena brez kakršne koli pomoči. Drsnik potisnite pod pohištvo, nato pa z ročico predmet enostavno dvignite. Z zgornjim delom glave dvignite pohištvo z daljšimi nogami! Zaradi povečane moči roke je težko pohištvo mogoče dvigniti z malo energije. Kompaktna velikost in vrtljiva dvižna glava zagotavljata enostavno delo tudi na težko dostopnih mestih. Vzdržljive vrtljive plastične drsne ploščice omogočajo hitro in enostavno premikanje pohištva, tako da ga enostavno vlečete  na kolesih. Idealen je za priprave na pleska je, selitev, preurejanje pisarn ali domov.

Enostaven za uporabo
Izdelan iz trpežnega materiala
4 kos valjčnih drsnikov
Vrtljiva glava z izredno močnim vzvodom
Z nedrsečim gumiranim ročajem

Velikost vzvoda: 340 x 95 x 100 mm
Velikost drsnega valja: 105 x 80 x 30 mm
Material: kovina / plastika
Število drsnikov: 4 kos
Maks. nosilnost: 150 kg
Standard: TÜV, GS
Barva: oranžna
Teža: ~ 1060 g

Šifra: 56169 Kategorija:
Teža 0.65 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.