Kljuka za okno s ključavnico

Šifra: M01776

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


10.60

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Odlično za zavarovanje oken v otroških sobah, kot tudi balkonskih vrat pred nenadzorovanim odpiranjem otrok, kar ščiti otroka pred padcem skozi okno, kot tudi popolna zaščita pred vlomom. Zaklenjena okna in balkonska vrata preprečujejo nepooblaščenim osebam vdor v stanovanje. Kljuka ustreza vsem vrstam oken. Zasukate jo lahko tako v desno kot v levo, tako da bo kot nalašč za desna in leva okna – tako nagibna, zasučno-nagibna in zasučna.  Montaža je zelo hitra, v kompletu so priloženi pritrdilni vijaki, zaradi katerih vam pritrditev kljuke na okno ne bo povzročala težav.

Specifikacije:

Barva: bela
Zunanje mere ročaja (dolžina / širina): 13/2 cm
Teža: 250 g

Vključeno v dobavo:
• Kljuka
• Ključavnica
• Ključi
• Montažni vijaki

Šifra: M01776 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.