Dvodelni samolepilni nosilec 5 parov

Šifra: A702A

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


4.73

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Dvostranski stenski samolepilni obešalniki. Dobro se obnesejo kot klasična kuhinjska in kopalniška kljuka, kabelski organizator, kot tudi v številnih drugih aplikacijah. So zelo trpežni – po lepljenju se trdno prilepijo na površino. Obešalnik je odporen na težke vremenske razmere (lahko se uporabljajo tudi na prostem). Pred namestitvijo temeljito očistite in razmastite površino. Samo za ravne in gladke površine.

OPOMBA: V kompletu je 5 kompletov.

Lastnosti izdelka:

Večnamenski, dvostranski stenski obešalnik.
Izjemno univerzalen – primeren za vsak prostor in v številnih aplikacijah.
Lahko se uporablja na prostem – odporen na stik z vodo.

Specifikacija:

Material: plastika (ABS)
Dimenzije: 6 cm x 6 cm
Barva: prozorna

Šifra: A702A Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +