Anti vibracijski podstavki za pralni stroj 4 kos

Šifra: M19371

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


8.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Podstavki iz nedrseče in zvočno absorbirajoče gume ščitijo poleg pralnega stroja tudi tla. Absorbirajo mikro udarce, zahvaljujoč čemur podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Podstavki so oblikovani tako, da ustrezajo vsem modelom pralnih strojev, hladilnikov ali pomivalnih strojev. Po namestitvi podstavkov je oprema vedno na svojem mestu. Ne dopuščajo prask in mikro udarcev v vaši kopalnici. Tako so tla videti kot nova. Od zdaj naprej boste pozabili na “potegavščine” pralnega stroja, tako ne bo z vsakim pranjem spremenil svoje lokacije, vaše stene in tla pa bodo občutili “razbremenitev”. Poleg tega se ne boste več trudili s pralnim strojem po vsakem pranju in ga postavljali nazaj na svoje mesto. Material iz katerega so izdelane podložke je TPR, to je termoplastična guma. Odlikuje jo odpornost na vlago in temperaturna nihanja. Bistveno zmanjša hrup pralnega stroja in neprijetne tresljaje, ki škodujejo uporabnikom in sami opremi.

Bela barva
Material: TPR
Notranji premer: 4,5 cm
Zunanji premer: 6,5 cm
Višina: 2 cm
Teža: 160 g
Teža v paketu: 168g

Šifra: M19371 Kategorija:
Teža 0.17 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.