Poštni nabiralnik L INOX s predalom za časopis srebrn

Šifra: S1187

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


37.70

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Nabiralnik ima pokrito odprtino, kar pomeni, da je notranji del nabiralnika zaščiten pred vremenskimi vplivi. To je še posebej pomembno za klasična pisma in dopisnice, ki niso vodoodporne in bi se lahko poškodovale, če pridejo v stik z vlago. Pokrov po zapiranju podpirata dve gumijasti podložki, kar pomeni, da pri zapiranju ne povzroča preveč hrupa ali poškoduje površine poštnega nabiralnika. Preprosto dvižna loputa ima posebej profiliran rob, ki olajša njeno odpiranje. Poleg tega preprečuje, da bi voda, ki teče po nabiralniku, prišla v notranjost.V konstrukciji so tudi prezračevalne odprtine, ki omogočajo izhlapevanje odvečne vlage, ki se naravno odlaga na stene zaprtih predmetov, ki so postavljeni zunaj.
Vrata, ki se odpirajo naprej, se zaprejo s ključavnico in se odprejo dovolj široko, da omogočajo enostaven dostop do notranjosti poštnega nabiralnika.
Na vrhu vrat je okence, v katerega lahko vstavite hišno številko ali ime prejemnika. Na dnu škatle je odprtina za časopise, revije ali letake.
Komplet vsebuje dva ključa, zato vam ni treba narediti dodatne kopije, če nabiralnik uporablja več oseb. Nabiralnik ima tudi posebne pritrdilne luknje. Z uporabo priloženih vijakov in podložk, ki služijo tudi kot distančniki, je dovolj, da ga privijemo na površino, na katero naj bo postavljen.
Gladka površina olajša čiščenje.
Klasična barva in zanimiva oblika sprednje strani se dobro prilegata kateri koli zunanjosti.

 

Mere na sliki.

Šifra: S1187 Kategorija:
Teža 2.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.