Set ozkih valjčkov za pleskanje in lakiranje z ročajem

Šifra: 11181

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


4.87

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Neizogiben del vsake obnove in gradnje je zagotovo barvanje, ki ga lahko s tem kompletom valjčkov poenostavimo. Komplet je primeren za stene, stropove, mavčne plošče ter lakiranje lesa. Priporočljiv je za nanašanje lateksnih in disperzijskih barv ter ima dobre lastnosti premazovanja in širjenja. Penasti valj je idealen za delo z laki.

2 kosa akrilnega valja
2 kosa penastega valja
Plastična, ergonomska gred
Pralno
Za večkratno uporabo

Število valjčkov za barvanje: 2 kos
Število valjčkov za lakiranje: 2 kos
Velikost valjčka: 100 x Ø15 mm
Material valjčka: Poliester, pena
Barva valjčka: bela / rdeča
Premer ročaja: Ø6 mm
Material ročaja: nerjaveče jeklo, 2K (cinkova prevleka)

Šifra: 11181 Kategorija:
Teža 0.14 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.