Set 3 čopičev za pleskanje in lakiranje

Šifra: 11191A

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


5.60

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Komplet treh ravnih čopičev je kot nalašč za večino pleskarskih del. Uporabljajo se lahko z barvami, laki ter laki na vodni osnovi in ​​na osnovi topil. Zaradi široke, velike glave so priporočljivi za barvanje večjih površin. Idealno za primer nanašanje temeljnih premazov in barvanje ograj. Večja kot je glava čopiča, več barve lahko nanesete in dlje lahko z njo delate. Ozek čopič je idealen za barvanje ozkih prostorov.

Držalo iz nerjavečega jekla
S trpežnim plastičnim ročajem
Luknja za obešanje
Dobra vpojnost in nanos barve

Velikosti: 230 x 25 x 15 mm, 230 x 38 x 15 mm, 230 x 50 x 15 mm
Širina glav: 1 “- 25 mm, 1,5 “- 38 mm, 2 “- 50 mm
Dolžina kupa: 57 mm, 57 mm, 64 mm
Material: 40% naravni, 60% plastika
Material ročaja: umetna masa

Šifra: 11191A Kategorija:
Teža 0.18 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.