Ultrazvočni odganjalec miši in podgan do 40 m² na baterije

Šifra: 55665

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


39.40

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ste že kdaj imeli težave zaradi miši in podgan? Zahvaljujoč tej prenosni elektromagnetni napravi na baterije se boste znebili miši in podgan na okolju in živalim neškodljiv način, saj se živali ne morejo navaditi na izmenično in intervalno sevanje, ki zagotavlja stalno zaščito v okolju naprave.

Lastnosti izdelka:
– LED indikator,
– okolju prijazno,
– ni škodljivo za ljudi,
– 5 sekund ON / 25 sekund OFF,
– za prostore do 40 m².

Napajanje: 6 x AAA (niso vključene)
Frekvenčno območje: 12 – 24 kHz / 80 dB
Zaščita: IP54 (za uporabo v zaprtih prostorih!)
Način delovanja: električni, brez kemikalij
Velikost: 115 x 68 x 33 mm

Šifra: 55665 Kategorija:
Teža 0.236 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.