Profesionalni 1500m2 ultrazvočni odganjalec miši, podgan in kun za notranjo ali zunanjo uporabo z napajalnikom 6V EU proizvod

Šifra: C9946

Zaloga:

Ni na zalogi


39.83

Ni na zalogi

Uporablja se proti krtom, kunam, mišim in podganam, pticam in gozdnim živalim.

Močan kakovostni profesionalni odganjalec z dometom kar do 1500m2*, primeren za kleti, podstrešja, garaže, parkirišča, kmetije, industrijske hale, garažne hiše in proizvodnje. Naprava je zelo močna in je namenjena tako za notranjo, kot zunanjo uporabo (IP65 vodotesnost). Idealna je tudi za prostore okoli hiš, dvorišča, vrtove, sadovnjake, itd.

Princip delovanja

Princip delovanja je povsem preprost. Odganjalec oddaja spremenljive ultrazvoke, ki škodljivcem preprečujejo, da bi se nanje navadil, ter ki negativno vplivajo na živčni sistem glodalcev in jim preprečujejo, da bi se dalj časa zadrževali v bližini naprave, kar pomeni, da bodo posledično zapustili mesta, zaščitena z odganjalcem. Naprava mora delovati 24/7 skozi vse leto, da je učinkovita. Učinke uporabe lahko opazimo v nekaj dneh do nekaj tednih. To je najdaljši čas, ki ga potrebujejo, da se glodalci izselijo. Naprava oddaja zvoke spremenljive frekvence – od popolnoma neslišnih človeškemu ušesu do lahkotnega, piskajočega in prodornega kratkega tona.

Zmogljivi procesor

Odganjalec je opremljen z zmogljivim procesorjem, ki zagotavlja odlične parametre in visoko zanesljivost. Večinoma so cenejši kitajski nadomestki in odganjalci, ki so na voljo na trgu opremljeni s šibkejšimi mikroprocesorskimi krmilnimi sistemi in manjšimi zvočniki, zaradi česar so bolj občutljivi na zunanje poškodbe in imajo manjše območje delovanja. Naš izdelek je narejen v EU in je plod dolgoletnih raziskav in se ne more primerjati s cenejšimi kitajskimi ponaredki.

Polipropilenski membranski zvočnik

Naprava je opremljena s tradicionalnim tranzistorskim sistemom, ki zagotavlja odlične parametre in visoko zanesljivost. Model ima 1 profesionalni polipropilenski membranski zvočnik, ki ima veliko večji razpon oddanih ultrazvokov kot cenejši kovinski zvočniki in brenčala ter je 100% vodoodporen. Zvočnik ima premer 50 mm (največji na trgu).

Industrijsko robustno ohišje

Za izdelavo tega odganjalca je bilo uporabljeno profesionalno industrijsko ohišje za elektroniko, odporno na mehanske poškodbe, sončno svetlobo, dež, zmrzal in veter, ki je izdelano iz debelega polipropilena, privijačeno z močnimi vijaki, vse priključne točke pa so zaščitene s silikonskimi tesnili, da v notranjost ne pride umazanija ali voda. Poleg tega ima naprava na dnu posebno drenažo za primer kondenzacije vode v notranjosti, npr. ob spremembi temperature okolja.

Montaža z magnetom

Montaža  je popolnoma enostavna, saj ima naprava zelo močan magnetni nosilec, s pomočjo katerega jo enostavno, hitro in varno namestite na katerokoli kovinsko površino. Vse kar potrebujete je kos kovinske površine, na primer cev, ograja, žleb, kovinska okenska polica, knjižna polica, strešna konstrukcija, radiator. Uporabljeno magnetno držalo je profesionalno magnetno držalo, ki se uporablja v tehniki industrijskega pritrjevanja. Ne bo se premaknil niti v močnem vetru ali dežju, odganjalec lahko montirate tudi obrnjenega na glavo – 100% zanesljivost. Nič več dolgočasnega sestavljanja, vrtanja lukenj in privijanja vijakov. Sedaj lahko odganjalnik namestite v 2 sekundah, ter ga premaknete na mesto, kjer se je glodalec pojavil. Poleg tega je v kompletu tudi posebno kovinsko obešalo, ki ga je mogoče priviti na katero koli površino, nato pa na to obešalo z magnetom pritrditi sam odganjalec. To je odlična rešitev, ko v bližini ni kovinskih elementov.

Tehnične specifikacije:

Napajanje: priložen 6V napajalnik
Poraba toka: 10mA
Dimenzije: 60x85x55 mm
Kot ultrazvočne emisije: do 180 stopinj
Domet ultrazvok: do 1500 m2 (ovire, kot so stene, beton ali kovina zmanjšajo domet)
Delovna temperatura: -30 do +70 stopinj
Proizvedeno v EU

Dodatne informacije: Naprava ne deluje na psih (oddajanje ultrazvoka izven slišnega območja).

*ovire, kot so stene, beton ali kovina zmanjšajo domet.

Šifra: C9946 Kategorija:
Teža 0.23 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.