Ultrazvočni baterijski odganjalec kun na 40 m²

Šifra: 55642

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


32.29

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Inovativna, izredno učinkovita zaščita pred kunami. Povezava ali namestitev ni potrebna. Zahvaljujoč delovanju na baterije ga lahko uporabljate kjerkoli. Integrirano 60 sek. intervalno stikalo preprečuje, da se kune navadijo na zvok.

Učinkovita površina: 40 m², odvisno od okolja
Delovanje: 4 x C baterije (baby, niso vključene)
Poraba energije: 2 mA, 20 μA v stanju pripravljenosti
Zvočni tlak: ~ 78 dB
Frekvenca: 12 kHz +/- 10%
Čas glasovnega alarma: občasno (vsakih 60 sekund vklop / izklop)
Dodatki: 4 kos 210mm vezica, 2 kos vijak 

Šifra: 55642 Kategorija:
Teža 0.23 kg
BAR koda

4260286383013

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.