Ultrazvočni odganjalec glodalcev, kun, podgan in miši s senzorjem delovanja motorja za avto 12/24V

Šifra: LXOG10

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


32.87

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten avtomobilski repeller, zasnovan za odganjanje majhnih glodalcev z ultrazvočnimi valovi.
VISOKA KVALITETA
Odganjalec je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je zanj značilna dolga življenjska doba, trajnost in učinkovitost odvračanja. Naprava je izjemno enostavna za uporabo, samo priključite jo na vir napajanja in je pripravljena! LTC Repeller je zanesljiva zaščita po dostopni ceni.

Naprava je bila zasnovana tako, da prestraši majhne glodalce, ki iščejo zavetje v vogalih avtomobila. Živali, kot so kune, podgane in miši, se zlahka držijo toplega motornega prostora in kolesnih lokov, v nekaterih primerih celo v avtu. Glodalci pogosto ko pridejo pod pokrov motorja pregriznejo žice in povzročijo škodo, ki lahko povzroči tudi prometno nesrečo.

VARNO ZA OKOLJE
Naprava za odganjanje uporablja ultrazvočne valove, katerih frekvenca je zunaj slišnega območja za ljudi. Kot rezultat, naprava učinkovito prestraši živali, ki se odzivajo na ultrazvočno frekvenco, ne da bi hkrati motila ljudi. Neprekinjeni ultrazvok je glodavcem izredno obremenjujoč, zaradi česar se držijo stran od vozila. Uporaba ultrazvoka ne škoduje zdravju živali in ljudi, hkrati pa je zelo učinkovita.

Izdelek je izjemno enostaven za uporabo, saj napravo preprosto priključite na akumulator s pomočjo diagrama v priročniku in naprava je pripravljena! Naprava je opremljen z dodatnim senzorjem, ki samodejno preklopi napravo v stanje pripravljenosti, ko zazna vibracije, povezane z delovanjem motorja. Zahvaljujoč temu odganjalec deluje le, kadar je to potrebno – kadar vozilo miruje.

 

Predvideno odganjanje: kun / podgan / miši
Metoda ultrazvočnega odvračanja
Napajanje: 12 V / 24 V
Poraba: 28 mA
Poraba toka v stanju pripravljenosti: 20 uA
Frekvenca ultrazvočnega vala: 12 – 45 KHz
LED indikator delovanja
Barva: črna
Material: plastika
Dimenzije: 115 x 65 x 30 mm

Šifra: LXOG10 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.