Električni razvlaževalnik zraka 330 ml / dan 800ml rezervoar

Šifra: BW2011B

Zaloga:

Ni na zalogi


67.45

Ni na zalogi

Imejte zdrav dom in zrak v pisarni! Prilagajanje in vzdrževanje prave vlažnosti je bistveno za boljši zrak. Razvlaževalec učinkovito zbira vlago vzraku in tako preprečuje nastajanje vlažnega, zatohlega zraka, kondenza in plesni. Velik rezervoar zagotavlja zbiranje pare brez praznjenja do 2 dni. Naprava je zasnovana za neprekinjeno zbiranje pare z nizko porabo energije in tihim delovanjem, zato med delovanjem ne moti miru vašega doma. Če je rezervoar poln vode, se aparat samodejno izklopi. Z okoljsko ozaveščenostjo lahko z zbrano vodo zalijete celo rastline v svojem domu. Razvlaževalnik je idealna izbira za vlažna okolja ali prostore, kjer pogosto prihaja do kondenzacije.

Visoko zmogljiv rezervoar
Brez tablete za ponovno polnjenje
LED povratne informacije
Kompaktna velikost
Neprekinjeno, tiho delovanje
Zasnovan tako, da izgleda dobro v vsakem bivalnem okolju
Energijsko varčno, okolju prijazno delovanje

Napajanje: 100-240 V AC, 50/60 Hz
Učinkovitost: 330ml/ dan
Moč: 22,5W
Hrup delovanja: 30 dB
Izhod adapterja: DC 9V, 2,5A
Velikost: 220 x 145 x 14mm
Priporočena vlažnost >60%, ~20m², najmanj 15°C
Dolžina kabla: 150 cm
Prostornina rezervoarja: 800ml
Zaščita: IP20

Šifra: BW2011B Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.