Električni razvlaževalec zraka 500ml 230V

Šifra: BW2011

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


82.04

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Imejte zdrav zrak doma ali v pisarni! Uravnavanje in vzdrževanje prave vlažnosti je bistveno za boljši zrak. Razvlaževalec zraka Bewello učinkovito zbira vlago v zraku in tako preprečuje nastanek vlage, plesni ali kondenzacije. Veliki rezervoar zagotavlja zbiranje pare brez praznjenja do 2 dni. Naprava je zasnovana za neprekinjeno zbiranje pare z nizko porabo energije in tihim delovanjem, zato med delovanjem ne moti miru vašega doma. Če je rezervoar poln vode, se naprava samodejno izklopi. Če upoštevate okoljsko zavest, lahko z zbrano vodo zalivate celo rastline v svojem domu. Izdelek je idealna izbira za vlažna okolja ali prostore, kjer pogosto pride do kondenzacije.

Rezervoar velike zmogljivosti
LED indikator delovanja
Neprekinjeno, tiho delovanje
Varčevanje z energijo, okolju prijazno delovanje
Brez uporabe tablet za enkratno uporabo
Kompaktna velikost
Zasnovan tako, da dobro izgleda v vsakem prostoru

Napajanje: 100-240 V AC, 50/60 Hz
Moč: 22,5 W
Priporočena uporaba:> 60% vlage, ~ 20 m², najmanj 15 ° C
Prostornina rezervoarja: 500 ml
Učinkovitost: 250 ml / dan (odvisno od vlažnosti)
Delovni hrup: 30 dB
Velikost: 154 x 218 x 130 mm
Dolžina kabla: 150 cm
Barva: bela
Teža: ~ 930 g
Zaščita: IP20

Šifra: BW2011 Kategorija:
Teža 0.93 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.