,

Brusilnik nožev s priseskom

Šifra: 15706

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


8.51

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Brusilnik ima trpežne robove za ostrenje, zato samo večkrat potegnite rezilo noža skozi in vaši noži bodo ostri kot novi. Dodatna prednost brusilnika je njegova velikost, saj je majhen in priročen, zaradi česar bo zanj prostor v vsakem predalu. Zaradi majhne teže in dimenzij ga lahko vzamete kamor koli.

Navodila za uporabo:

Ostrilnik položite na pult ali drugo gladko površino in nato ročico premaknite v spodnji položaj, da ga pritrdtite, da ostane trdno na mizi, tako ste lahko prepričani, da se med ostrenjem ne boste porezali in da bo nož izjemno dobro nabrušen.
Ostrenje nožev je izjemno preprosto. Dovolj je, da nož večkrat potegnete v smeri puščice.

Šifra: 15706 Kategoriji: ,
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.