Nastavek za pipo za varčevanje vode s tremi curki

Šifra: A0065

Dostopnost:

Na zalogi


5.93

Na zalogi

Dostava: 3,90€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ali želite prihraniti pri računu za vodo? Ali želite zaradi varstva okolja zmanjšati porabo vode?
Vsak dan porabimo veliko vode. Z vodnimi viri moramo pametno upravljati, zato moramo izkoristiti vse možnosti, da zmanjšamo svoj ekološki odtis.

Zaradi močnega materiala ABS ga je mogoče enostavno pritrditi na pipo, tudi čiščenje ne bo povzročilo glavobola. S pomočjo vrtljive glave lahko z vodnim curkom dosežete težko dostopna mesta, pa naj bo to vogal umivalnika ali katera koli posoda. Uporabljate ga lahko v treh načinih: rahel curek za umivanje rok, srednji curek za čiščenje sadja ter zelenjave in višji tlak in tanjši curek vode za pomivanje posode.

 

Material: ABS plastika
Velikost: premer priključne glave: 21 mm, dolžina: 78 mm
Delovna temperatura: 2-80 ºC

Šifra: A0065 Kategorija:
Teža0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 3,9 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.