2x raztegljiva stretch prevleka za stol 40 – 50 cm siva EU kvaliteta

Šifra: BA032SI

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


27.58

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Premium elastična prevleka za stole s svojim ekskluzivnim prilagodljivim vzorcem, imenovanim PatternFit izredno dobro zaščiti sedež, ampak mu vseeno ne da cenenega videza, saj se popolnoma prilega različnim oblikam sedežev, tako da je skoraj popolnoma neopazna.

Fleksibilne prevleke za stole so najcenejši, najhitrejši in najbolj učinkovit način za prenovo ali zaščito vaših stolov.

Prevleka se zaradi elastičnih vlaken prilega večini sedežev.

Prevleka je primerna za sedeže s širino od 40 cm do 50 cm. Maksimalne dimenzije, ki smo jih podali za določeno vrsto prevleke, so največje možne mere, ko se prevleka raztegne. Če jih presežete celo za 5 cm, se prevleka ne prilega.

Barva: siva C10
Sestava: 60% poliester, 35% bombaž, 5% elastan
Vzdrževanje: pralno v pralnem stroju (30 stopinj Celzija)

Po navodilih proizvajalca prevlek ne smete sušiti ali likati v sušilnem stroju, da zagotovite najdaljšo življenjsko dobo izdelka.

Stol je samo za ilustrativne namene in ni vključen v ceno.

Šifra: BA032SI Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.