Kuhinjski časovnik digitalni bel

Šifra: 01692

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


5.87

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Timer omogoča merjenje časa do 99 minut in 59 sekund!

Vse kar morate storiti je, da z dvema gumboma nastavite dolžino časa – število minut in/ali sekund in pritisnete gumb “Start”. Čas se začne odštevati in ko poteče, se vklopi alarm, dokler ne pritisnete gumba “Stop”. S hkratnim pritiskom gumba za minuto in sekundo se časovnik ponastavi.

Naprava omogoča nadzor med kuhanjem (za kuhanje jajc, čaja, ko hkrati počnete druge stvari,…). Moderna in elegantna oblika se bo ujemala s katero koli kuhinjo.

Časovnik je uporaben ne samo v kuhinji, ampak tudi pri učenju (nastavite lahko čas, po katerem želimo vzeti odmor), med igrami ipd.

Na zadnji strani časovnika je nastavljivo stojalo, tako da lahko izdelek postavim o naprimer na kuhinjski pult.

Zadaj je tudi vgrajen magnet, zahvaljujoč kateremu, ga lahko namestimo na katero koli kovinsko površino, na primer na hladilnik, in prihranimo prostor.

Napajanje: 1 baterija AG13 (priložena)

Šifra: 01692 Kategorija:
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.