Kovinski predal za 50 kavnih kapsul Nespresso 365 x 214 x 60 mm mat črna

Šifra: BW1000A

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


33.52

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Če tudi vi obožujete kavo v kapsulah, morate to držalo za kapsule imeti v svoji kuhinji. Kapsule različnih okusov in jakosti lahko razvrstite v 5 stolpcev, tako da lahko vsak zlahka najde tisto po svojem okusu. Držalo za kapsule je izdelano iz kovine, zato je res trden, vzdržljiv kos, ki ga lahko postavite tudi pod kavni avtomat, tako da ne zavzame veliko prostora v vaši kuhinji, a vseeno imate svoje kapsule vedno pri roki .

Mat črno poliranje
S predalom
Priročna uporaba
Trpežno kovinsko ohišje

Združljivo: z originalnimi kapsulami Nespresso
Kapaciteta: 50 kosov kapsul
Število rež: 5
Barva: mat črna
Velikost: 365 x 214 x 60 mm
Teža: ~1660 g

Šifra: BW1000A Kategorija:
Teža 1.98 kg
Dimenzije 3950 × 2500 × 800 cm
BAR koda

5999117006263

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.