,

15 x kapsula za Dolce Gusto za večkratno uporabo

Šifra: 57369-3

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


35

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Če ste okolju prijazni, imate radi kavo, potem je ta kavna kapsula za večkratno polnjenje zasnovana za vas.

Navodila za uporabo:

  1. Kapsulo napolnite s kavo, ki ne sme biti preveč drobno ali grobo mleta. Kapsule nikoli ne napolnite do vrha, ampak do 3/4 in jo trdno zaprite.
  2. Vstavite kapsulo v nastavek za kapsule, tako, da se luknja ujema z cevko in zaprite predalček za kapsulo. Vzvod se mora gladko zapreti. V primeru, da se predalček težko zapre, le-tega ne zapirajte na silo ampak popravite položaj kapsule.
  3. Kapsulo po uporabi splahnite pod mrzlo vodo, da se ohladi ter kavo stresite v primeren koš za odpadke, nato kapsulo sperite pod tekočo vodo in kapsula je pripravljena za ponovno uporabo.

Paket vsebuje: 15 kapsul
Deluje z kavnimi aparati: Dolce Gusto, Circolo, Genio2, Mini, Mini Me, Melody
Prostornina: 9 g / 40 ml
Barva: Rjava
Velikost: Ø48 x 30 mm
Dovoljeni delovni tlak: 1 – 15 barov
Dovoljena delovna temperatura: 0 – 100 ° C

Šifra: 57369-3 Kategoriji: ,
Teža 0.22 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.