WC krtača silikonska s podstavkom

Šifra: 19375

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.29

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

HIGIENIČNA + FLEKSIBILNA – silikonska krtača je higienična, bolje se izpira in preprečuje nabiranje umazanije. Zaradi tega mehke in elastične ščetine ne zadržujejo bakterij. Silikonska WC ščetka omogoča učinkovito, hitro in nežno čiščenje WC školjke.
2 NAČINA SHRANJEVANJA – držalo ima dodatno lepilo, zahvaljujoč kateremu se lahko namesti brez vrtanja v ploščice. Samo prilepite na steno in obesite. Drug način je, da držalo s ščetko položite na tla. Zaradi sodobnega dizajna je izdelek primeren za večino kopalnic in je eleganten dodatek.
Krtača ima lasten predal proti kapljanju, ki preprečuje, da bi voda kapljala na tla. Zahvaljujoč temu se v notranjosti ne ustvari okolje za razvoj virusov in bakterij. Dodatno ima kocko, ki vpija vodo.

SPECIFIKACIJE:

Barva: bela/siva
Material: plastika / silikon
Mere posode: 12,5 x 10,5 x 10,5 cm
Dimenzije ščetke: 45 x 7 cm
Teža: 291 g
Teža v paketu: 363g

Šifra: 19375 Kategorija:
Teža 0.36 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.