Stensko držalo za WC papir 200 x 130 x 205 mm belo

Šifra: BW3003

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Bistveni del kopalniške opreme je držalo za toaletni papir. Ta praktična, samolepilna omarica skrije papirno rolo, hkrati pa zaradi svoje kompaktne velikosti ne zavzema veliko prostora. Vrh držala lahko uporabite kot polico, na katero lahko položite okrasne izdelke, parfume, robčke ali mobilni telefon.

Enostavna namestitev
Enostavno polnjenje
Lahko se uporablja tudi kot polica

Velikost: 200 x 130 x 205 mm
Barva: bela / siva
Material: umetna masa
Montaža: s samolepilnim nosilcem (dodatna oprema)
Teža: 420 g

Šifra: BW3003 Kategorija:
Teža 0.555 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.